Mërzia 2

Ja, bijtë janë një trashëgimi që vjen nga Zoti; fryti i barkut është një shpërblim. (Psalmi 127:3) A jeni të mërzitur me jetën dhe ndiheni si një ketër

Lexoni më tej

Kuptimi i jetës

Luftën e mirë e luftova, e përfundova vrapimin, e ruajta besimin.(2 Timoteut 4:7) “Jetoni-Dashuroni-Shijoni!”– lexon një reklamë për një agjenci funeralesh, me shënimin poshtë saj: “Ne do të

Lexoni më tej