5 çelësa se si të thyejmë skllavërinë nga mëkati në jetën tonë

Ja ku janë pesë çelësa se si të thyejmë skllavërinë nga mëkati në jetën tonë. Agjërimi Një mik përgjegjës Mik lutje I qëndrueshëm në Fjalë… Agjërimi Profeti Isaia,

Lexoni më tej

Kryqi ynë

Nga Pastor Jack Wellman Jezusi tha se të marrim kryqin tonë dhe ta ndjekim Atë, por si duke kjo në jetën e përditshme? Mohoje veten Merr Kryqin Kryqi

Lexoni më tej