Këpucët e Krishtlindjes – Isha i zbathur dhe ju më mbathët

Këpucët e Krishtlindjes “Këpucët e Krishtlindjes” është një fushatë  nga “Media 7” dhe “Celësi Im” për të ndihmuar fëmijët në nevojë por ne kemi nevojë që edhe ju

Lexoni më tej

Kryqi ynë

Nga Pastor Jack Wellman Jezusi tha se të marrim kryqin tonë dhe ta ndjekim Atë, por si duke kjo në jetën e përditshme? Mohoje veten Merr Kryqin Kryqi

Lexoni më tej