Ku është Jezusi në COVID-19?

Kriza globale aktuale, e ka çorientuar jetën tonë, por Perëndia është me ne, duke na drejtuar përmes saj. Nga ASHLEY HALES Shënim i redaktorit: Ndërsa përballemi me këtë

Lexoni më tej

Pandemia e koronavirusit mund të jetë për të mirën tonë

Unë jam i krishterë dhe prandaj dua ta shikoj këtë pandemi të koronavirusit përmes lenteve të Biblës, në mënyrë të veçantë përmes Romakëve 8:28-29: “Dhe ne e dimë

Lexoni më tej

Në postë mbërriti një letër nga koronavirus

Pershendetje, Unë quhem Covid-19. Shumë prej jush me njohin si koronavirus. Më falni për informacionin e pakët, po nuk më thanë se kur do të vij dhe me

Lexoni më tej