Dorëzimi për një jetë në paqe!

Sepse ai që do të dojë ta shpëtojë jetën e vet, do ta humbasë; por ai që do ta humbasë jetën e vet për hirin tim, do ta

Lexoni më tej

Mbaji Dëshirat E Tua Nën Kontroll

O Zot, çdo dëshirë që kam është para teje dhe psherëtimat e mia nuk të janë fshehur. (PSALMI 38:9) Perëndia thotë në Fjalën e Tij se nëse kënaqemi

Lexoni më tej

Shumë të zënë për të jetuar- Varësia ndaj angazhimeve.

Ndaluni dhe pranoni që jam Perëndi; do të ngrihem lart midis kombeve, do të ngrihem lart mbi tokë. (Psalmi 46:10) Për pak momente mundohu që të bësh një

Lexoni më tej