Mos E Harro Premtimin E Perëndisë

Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, e arriti premtimin. (HEBRENJVE 6:15) Perëndia i premtoi Abrahamit trashëgimtar, por atij iu desh të priste shumë më shumë nga sa

Lexoni më tej