Sot është Dita e Shpëtimit

Sa më shpejt ta pranojmë Jezusin si Shpëtimtarin tonë, aq më shumë kohë kemi për një miqësi më të thellë  me Të.  Gjoni 5:24-30 Zvarritja ka pasoja serioze

Lexoni më tej

Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash

  Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash Nga Michael Youssef Kjo nuk është një kohë për mesazhe të thjeshta dhe që të bëjnë të ndihesh mirë. Këto

Lexoni më tej

Jeta e shpejtë – 5 arsye përse duhet ta ulësh ritmin

Jeta e shpejtë! Në vitin 1967, ekspertët e menaxhimit të kohës dërguan një raport në Senatin e SHBA. Këta ekspertë besonin se risitë teknologjike, satelitët, dhe robotët do

Lexoni më tej

Çdo ditë me radhë

[boxes] [box_1_3] Çdo ditë me radhë “Mos merr hua shqetësimet e së nesërmes, kështu vetëm sa dyfishon pikëllimin, kështu vetëm sa lodh mendjen Mos merr hua shqetësimet e

Lexoni më tej

Gjërat e bukura që humbas

Gjërat e bukura që humbas “Nuk dua ta humbas, nuk dua që një ditë të kthej kokën pas e të kuptoj, se gjithçka vërtetë me vlerë, kishte qenë

Lexoni më tej