Bukuria mbetet

Hiri im të mjafton, sepse fuqia ime përsoset në dobësi. ( 2 Korintasit 12:9) Piktori i madh francez, Pierre Auguste Renoir u diagnostikua me artrit, ai gradualisht nuk

Lexoni më tej

Të marrësh qortim

Zbulesa 3:19: Jezusi thotë: “Unë të gjithë ata që i dua i qortoj dhe i ndëshkoj; prandaj ji i zellshëm dhe pendohu.”. Kur i lexon këta dy kapituj,

Lexoni më tej