Në postë mbërriti një letër nga koronavirus

Pershendetje, Unë quhem Covid-19. Shumë prej jush me njohin si koronavirus. Më falni për informacionin e pakët, po nuk më thanë se kur do të vij dhe me

Lexoni më tej

Koronavirus infekton lagjen tënde – çfarë të bësh?

Koronavirus vazhdon të përhapet – duke shkaktuar shtyrje eventesh, mbyllje shkollash dhe bllokim të transportit. Teksa virusi vazhdon të shfaqet në shumë shtete, disa prej të cilëve kanë

Lexoni më tej