Marrëdhënia dashuri-urrejtje me kafen

Ne i drejtohemi me shumë zell kafes për të qëndruar zgjuar. Dhe nuk ka një titull më të saktë për të emërtuar marrëdhënien me kafen se sa një

Lexoni më tej