Kafeinizmi

Kujdes: kafeja juaj ditore mund të jetë një substancë e fuqishme dhe mund të shkaktojë atak paniku. Kafeina është  një substancë shumë e fuqishme psikoaktive. Një çerek luge

Lexoni më tej