Kryqi ynë

Nga Pastor Jack Wellman Jezusi tha se të marrim kryqin tonë dhe ta ndjekim Atë, por si duke kjo në jetën e përditshme? Mohoje veten Merr Kryqin Kryqi

Lexoni më tej

Fuqia e fjalëve

Nga Pastor Jack Wellman Fjalët kanë kuptim…ato mund të ndërtojnë ose rrënojnë, por fjalët po ashtu kanë aftësinë të ndryshojnë. Fjalët kanë aftësinë të ndryshojnë edhe njerëzit. Lë

Lexoni më tej