Legalizmi ka mbaruar

Por kur Jezusi mori uthullën, tha: «U krye!». Dhe duke ulur kryet, dha frymën. (Gjoni 19:30) Kur Jezusi foli nga kryqi, tha, “U krye!” Ai po thoshte se

Lexoni më tej