Jeta jonë e të menduarit

Ndryshimi i vërtetë fillon me Frymën e Shenjtë që transformon zemrën dhe mendimet tona. 1 Korintasve 2:11-16 Perëndia i thërret fëmijët e Tij të bëjnë jetë të shenjtë.

Lexoni më tej

Fuqia e ungjillit

Ungjilltari i famshëm Dwight L.Moody  pranoi  debatin  me një ateist. Ai vuri vetëm një kusht. Ateisti duhet të tregonte  dhjetë raste kur jeta e njerëzve kishte ndryshuar nga

Lexoni më tej

Të kesh një jetë të qetë

Ne të gjithë mund të përjetojmë stres, por është mënyra se si ne menaxhojmë atë që na ndihmon të gjejmë paqe edhe në mes të kaosit.  Duke pasur

Lexoni më tej

Jetë tepër e komplikuar?

Bisedat tona sot, janë kthyer në biseda për modelin më të fundit të telefonit, për makinat më të mira, për gjërat materiale që kemi dhe për ato që

Lexoni më tej