Lutje jetë- ndryshuese!

Pavarësisht nëse jeni besimtar apo jo, lutuni për rritjen shpirtërore dhe  njohjen e vullnetit të Perëndisë. Kolosianëve 1:9-14 Lutja në pasazhi e sotëm është një model i fuqishëm

Read More

Rëndësia e ditës së sotme

                                  Takimi i Perëndisë Dhe një nga ata, si e pa se u shërua, u kthye mbrapa dhe përlëvdonte Perëndinë me zë të lartë. Dhe ra përmbys me

Read More