Jini njerëz bujarë!

Ne mund të jemi njerëz bujarë, sepse Perëndia premton të plotësojë të gjitha nevojat tona. Fjalët e urta 11:24-28 Perëndia është Dhënës dhe jep me mirënjohje, ndaj le

Lexoni më tej

Jo aq keq

Pa hequr dorë nga të mbledhurit bashkë tonin, sikurse kanë zakon disa, por të nxisim njeri tjetrin, aq më tepër se e shihni ditën që po afrohet. Hebrenjtë

Lexoni më tej

Dashuri në veprim!

Dashuria e sinqertë urren të keqen dhe rebelimin kundër Zotit. Tregon vlerësim dhe nderim të vërtetë ndaj të tjerëve. Na detyron t’u japim atyre që janë në nevojë

Lexoni më tej