Interneti dhe fëmijët / adoleshentët

Interneti mbush sot 50 vjeç. Interneti mbush sot 50 vjeç. Ishte në fakt 29 tetori 1969 kur u krye transmetimi i një pakete të parë të të dhënave

Lexoni më tej

Varësitë

Një varësi klasifikohet  si një nevojë fizike apo e pavetëdijshme, që formon një zakon për  konsumimin e vazhdueshëm të një substance apo  aktiviteti.   Substanca të tilla mund

Lexoni më tej