Jo aq keq

Pa hequr dorë nga të mbledhurit bashkë tonin, sikurse kanë zakon disa, por të nxisim njeri tjetrin, aq më tepër se e shihni ditën që po afrohet. Hebrenjtë

Lexoni më tej

Dekurajimi

Si ishte dita jote? Ka qenë e vështirë? Je ndjerë i shkurajuar? Shumë prej njerëzve që gjenden në Bibël, kanë pasur ditë të tilla.  Ata madje kanë menduar

Lexoni më tej

Forcohu në Shpresë

Sepse, sa u shkruan më përpara, u shkruan për mësimin tonë, që me anë të durimit dhe të ngushëllimit të Shkrimeve, të kemi shpresë. (ROMAKËVE 15:4) Ne të

Lexoni më tej

Kurrë mos e shpërfillni nevojën e një njeriu

Veprat e Apostujve 3:4: “Atëherë Pjetri, me Gjonin, duke i ngulur sytë mbi të, i tha: “Na shiko,” Ky është thjesht një varg kalimtar, në mes të kësaj

Lexoni më tej

Vendos të ngrihesh

Ne programin “Zgjohu Pozitiv”, ne Radio 7 ishte e ftuar Bona Miekley, Koordinatore e MOPS në Europën Mesdhetare. MOPS është një program për nënat me fëmijë parashkollorë nga

Lexoni më tej

Inkurajim në kohë të vështira

Plani i Perëndisë për t’u larguar nga acarimet e përditshme Nuk ka përse të jemi të mjerë, të acaruar dhe të palumtur, në periudha të vështira. Nëse ju

Lexoni më tej

9 Gjëra që duan të dëgjojnë njerzit e sëmurë me kancer

Ndonjëherë është e vështirë të gjesh fjalët e duhura për ti thënë dikujt që vuan nga kanceri. Website WhatNext ka bërë një anketim duke pyetur personat që vuanin

Lexoni më tej