Shumë të zënë për të jetuar- Varësia ndaj angazhimeve.

Ndaluni dhe pranoni që jam Perëndi; do të ngrihem lart midis kombeve, do të ngrihem lart mbi tokë. (Psalmi 46:10) Për pak momente mundohu që të bësh një

Lexoni më tej

4 mënyra si të ndihemi më pak të zënë

Ëndërro Sipas një artikulli të publikuar  në revistën  Perspektivë mbi Shkencat Psikologjike në vitin 2012, ëndrrat me sy hapur mund të të ndihmojnë të përmirësosh memorien, imagjinatën dhe

Lexoni më tej