Si të bëjmë dikë të lumtur?

1.Bëja të ditur menaxherit rastet kur të kanë shërbyer shumë mirë. Shumicën e kohës, kur një klient kërkon që të flas me menaxherin, e bën sepse do të

Lexoni më tej

Si të jesh i lumtur dhe kur je vetëm?

Të jesh vetëm mund të mos jetë aq dëshpëruese sa e keni menduar. Sipas sondazheve të fundit njerëzit po preferojnë më shumë të qëndrojnë vetëm. Të jepet përshtypja

Lexoni më tej