Ballë për ballë me frikën!

A jeni bllokuar ndonjëherë nga frika? Kur frika jeton në ne dhe na ndikon vazhdimisht, fillojmë të humbasim jo vetëm gëzimin, por edhe efektivitetin në besim. Frika në

Lexoni më tej

Të jetosh në armiqësi me Zotin!

Gjatë gjithë Biblës, nga Zanafilla te Zbulesa, Babilonia është një simbol për atë se çfarë do të thotë të jetosh në armiqësi me Perëndinë. Ky reputacion i dyshimtë

Lexoni më tej

Depresioni

Ke larguar nga unë miqtë dhe të njohurit e mi; miku im më i ngushtë është errësira. Psalmi 88:18 Ditët e errëta të Dhjetorit mund të jenë një

Lexoni më tej