Rëndësia e ditës së sotme

  Takimi i Perëndisë Dhe një nga ata, si e pa se u shërua, u kthye mbrapa dhe përlëvdonte Perëndinë me zë të lartë. Dhe ra përmbys me

Lexoni më tej

Perëndia është i pranishëm në historinë tonë

“Pastaj Zoti i tha Moisiut: «Shko te Faraoni dhe thuaji: ‘Kështu thotë Zoti: Lëre popullin tim të shkojë me qëllim që të më shërbejë.‘” -Eksodi 8:1  Ne kemi

Lexoni më tej

Takimi i Perëndisë

Dhe një nga ata, si e pa se u shërua, u kthye mbrapa dhe përlëvdonte Perëndinë me zë të lartë. Dhe ra përmbys me fytyrë përtokë te këmbët

Lexoni më tej

“Lëvizja Protestante te shqiptarët, 1816–1908” – Promovimi i librit

Libri “Lëvizja Protestante te shqiptarët, 1816–1908” nga David Hosaflook u promovua ditën e hënë në Prishtinë. Pastor Femi Cakolli vlerësoi këtë vepër duke thënë: “Nuk po mbajmë sot

Lexoni më tej

Historia e radios

Në shoqërinë moderne, radiot janë një  teknologji e zakonshme. Radion sot mund ta kesh  në makinë dhe në shtëpi. Në fakt, në ditët e sotme do të ishte

Lexoni më tej