Ju do të jeni dëshmitarët e mi

Veprat e apostujve kapitulli 1, vargu 8: “Ju do të merrni fuqi kur Fryma e Shenjtë do të vijë mbi ju dhe do të bëheni dëshmitarët e mi

Lexoni më tej

Koha e Tij

Është e çmueshme në sytë e Zotit vdekja e të shenjtëve të tij.  (Psalmi 116:15) Me kancerin që po i konsumonte mushkëritë dhe kockat e tij, David Prueit,

Lexoni më tej