A po fshihesh nga Perëndia?

Por farisenjtë dhe mësuesit e ligjit e refuzuan planin e Perëndisë për ta dhe nuk u pagëzuan. Luka 7:10 Një nga gjërat më të mira të Fjalës së

Lexoni më tej