A do guxonit të ishit ndryshe?

Por Danieli vendosi në zemër të tij të mos e ndotë veten me ushqimet e shijshme të mbretit dhe me verën që pinte ai vetë; dhe i kërkoi

Lexoni më tej

Guxim i frymëzuar nga Fryma

Pas kësaj, Moisiu dhe Aaroni shkuan te Faraoni dhe i thanë: «Kështu thotë Zoti, Perëndia i Izraelit: “Lëre popullin tim të shkojë, me qëllim që të kremtojë për

Lexoni më tej

Qëndroni të patundur në bindjet tuaja

Ashtu si heronjtë e besimit të Biblës, ne duhet të qëndrojmë të patundur në bindjet tona shpirtërore. 2 Thesalonikasve 2:13-7 Një person i bindur ndihet i sigurt se

Lexoni më tej

Çelësi për të kapërcyer çdo frikë që keni

Të gjithë përjetojnë frikë në jetën e tyre. Ka frikëra të mëdha, për të cilat jemi të vetëdijshëm, por edhe të vogla, të cilat as që nuk e

Lexoni më tej