Çfarë duhet bërë nëse të zë gripi?

Disa mënyra se si të kujdesesh për  veten kur je sëmurë. Qëndro dhe pusho në shtëpi në mënyrë që të rigjenerohesh. Shoku më i mirë që ke për

Lexoni më tej

Mbaj larg gripin!

Fatkeqësisht, nuk ka asnjë mënyrë që gripi të shmanget plotësisht, as vaksina kundër gripit nuk na garanton 100 % , pasi ka viruse të ndryshme që qarkullojnë. Megjithatë,

Lexoni më tej