Përdore Dritën

Lexo: Psalmi 119:97-105 Geri dhe kushëriri i tij Erik u shtrinë pranë zjarrit të kampit. Geri tha: “Unë zakonisht nuk e pëlqej peshkun, por peshqit që kapëm sot ishin

Lexoni më tej