Çfarë e bën sot bashkë, Shqipërinë dhe Izraelin

  Ambasadori i Izraelit në Shqipëri, Noah Gal Gendler dha një intervistë për Tv 7, me gazetaren Enela Lamnica duke konfirmuar edhe një herë se miqësia mes dy

Read More