Prit në Zotin

Rri në heshtje para Zotit dhe prite atë; mos u hidhëro për atë që i shkojnë mbarë punët e veta, për njeriun që ndjek planet e tij të

Lexoni më tej

Të presësh në Zotin!

Është më e lehtë të presësh në Zotin  kur kujton se planet e Tij janë më të mirat.Vajtimet 3:24-26 Shumë të krishterë luftojnë me pritjen. Ka shumë gjëra

Lexoni më tej

Çfarë mendon Perëndia për ty!

Çfarë të themi, pra, për këto gjëra? Në qoftë se Perëndia është me ne, kush mund të jetë kundër nesh? Romakëve 8:31 Shumë prej nesh janë rritur me

Lexoni më tej

Kur e prish punën

Fëmijët e Izraelit dëshironin të kishin një mbret, në mënyrë që edhe ata të ishin si popujt që i rrethonin. Në atë kohë ata ishin në teokraci, që

Lexoni më tej

Jepni hir!

Unë, pra, i burgosuri për Zotin, ju bëj thirrje që të ecni denjësisht sipas thirrjes për të cilën u thirrët, me çdo përulësi e zemërbutësi, me durim, duke

Lexoni më tej

5 gabimet që çojnë në pagjumësi

Nuk është e nevojshme të shpjegojmë se përse gjumi është kaq i rëndësishëm për ne. Gjithsesi, shumë prej nesh vuajnë nga mungesa e gjumit, e vërtetuar kjo edhe

Lexoni më tej

Ku gabojmë në lidhje me Rezolutën e Vitit të Ri?

Prej numrit të rezolutave që bëhen për vitin  e ri, 60 % e tyre dështojnë  brenda 6 muajve. Si mund të minimizoni shanset që kjo të ndodhë?  Qëllimet

Lexoni më tej

Gabimet që bëhen gjatë një interviste pune

A keni vallë ndonjë intervistë pune këto ditë? Apo njihni dikë  që do të ketë? Kini kujdes nga këto 5 gabime të mëdha që mund të bëhen gjatë

Lexoni më tej