Fryma në ne

Fryma punon vazhdimisht për t’i bërë besimtarët të ngjashëm me imazhin e Krishtit, në mënyrë që  të ndikojnë tek jobesimtarët. Romakëve 8:1-17 Nëse jeni besimtar në Jezu Krishtin,

Read More

Plot me besim, Frymë, Hir dhe Fuqi

Dy vargje, Veprat e apostujve 6:5. “Ky propozim u pëlqeu gjithë dishepujve. Dhe zgjodhën Stefanin, njeri plot besim dhe Frymë të Shenjtë.” Liston edhe disa të tjerë dhe

Read More