E vërteta do të triumfojë

Nga çfarë keni frikë? Mund të keni frikë të vazhdueshme, të tillë si frikë si frika e braktisjes, dështimit ose refuzimit. Mund tu lindin dhe frikëra të reja

Lexoni më tej

Deri kur????

Isaia 10:4. “Megjithëkëtë zemërimi i tij nuk qetësohet dhe dora e tij mbetet e shtrirë.” Është interesante. Në fillim në kapitullin 9 dhe tani në kapitullin 10 këtë

Lexoni më tej

Besimi i karkalecit

Populli i Izraelit, qëndroi në kufijtë e tokës që Perëndia u kishte premtuar.  Përpara se të niseshin,dërguan atje një grup prej 12 vetash. Këta burra shkuan për të 

Lexoni më tej

Frika

Isaia 8:13. Zotin e ushtrive, atë duhet të shenjtëroni. Ai të jetë frika juaj, tmerri juaj. Kjo profeci nga Isaia iu drejtua një populli që u tundua të

Lexoni më tej

Ballë për ballë me frikën!

A jeni bllokuar ndonjëherë nga frika? Kur frika jeton në ne dhe na ndikon vazhdimisht, fillojmë të humbasim jo vetëm gëzimin, por edhe efektivitetin në besim. Frika në

Lexoni më tej

Kur je në telashe dhe nuk e ke idenë se çfarë të bësh!

Dhuroji Perëndisë flijime lëvdimi dhe plotëso zotimet e tua që i ke bërë Shumë të Lartit. Kërkomë ditën e fatkeqësisë, unë do të të çliroj dhe ti do

Lexoni më tej

A po fshihesh nga Perëndia?

Por farisenjtë dhe mësuesit e ligjit e refuzuan planin e Perëndisë për ta dhe nuk u pagëzuan. Luka 7:10 Një nga gjërat më të mira të Fjalës së

Lexoni më tej

Guxim i frymëzuar nga Fryma

Pas kësaj, Moisiu dhe Aaroni shkuan te Faraoni dhe i thanë: «Kështu thotë Zoti, Perëndia i Izraelit: “Lëre popullin tim të shkojë, me qëllim që të kremtojë për

Lexoni më tej

Çelësi për të kapërcyer çdo frikë që keni

Të gjithë përjetojnë frikë në jetën e tyre. Ka frikëra të mëdha, për të cilat jemi të vetëdijshëm, por edhe të vogla, të cilat as që nuk e

Lexoni më tej

Dy fjalë për ata që luftojnë me ankthin dhe frikën

Besimi është i domosdoshëm kur stuhitë e jetës na mbështjellin dhe na lëndojnë. Nuk e vë në dyshim që edhe ju e keni përjetuar vështirësinë për të qëndruar

Lexoni më tej