Fjala e Zotit, burim i besueshëm për martesën tënde

Për disa dekada të kaluara, rolet e burrave dhe grave janë krahasuar, debatuar dhe sfiduar. Nëse librat dhe artikujt e shumtë në lidhje me rolet e burrave dhe

Lexoni më tej

Si të zbulosh “mjelmën” brenda teje?

A po e kalon jetën duke patur frikë nga ajo që mendojnë të tjerët? Disa njerëz, kur vështrojnë veten në pasqyrë shikojnë vetëm një zog të trishtuar e

Lexoni më tej

Ktheji vështirësitë në mundësi

Çdo dhimbje zemre, çdo zhgënjim dhe çdo dështim përdoret nga Zoti për të na afruar me Të. Ne mund të mos e kuptojmë pse duhet të përballemi me

Lexoni më tej

Sidoqoftë për fjalën tënde, do ta hedh rrjetën

Të bësh përpjekje kur e di se çdo gjëështë e kotë, është shumë e lodhshme. Apo jo? Për këtë mund  të flasë më mirë një peshkatar që ka

Lexoni më tej

Çfarë duhet të kesh parasysh kur vjen vështirësia?

Zhgënjim. Shkatërrim Thyerje zemre. Këto emocione duket se po përsëriten sidomos pas një viti si 2020 dhe në këta muaj të parë të vitit 2021. Çfarë bën kur

Lexoni më tej

Të plotësuar në Krishtin…

Sa të “plotësuar” jeni në jetën tuaj? Sa të plotë ndiheni? Në kohë zhgënjimi ose krize, ju mund të mendoni: Nuk i kam gjërat e nevojshme. . .

Lexoni më tej

Pse duhet t’i besoj Biblës?

Mendoni pak . . . Radio, televizori,kompjuterët pushtojnë shtëpitë tona me informacione të fundit nga e gjithë bota. Të gjithë japin mendimet e tyre rreth asaj se çfarë

Lexoni më tej

Pse nuk duhet të shqetësoheni për asgjë

Tek  Luka 12: 25-26, fjala e Zotit thotë: Dhe cili nga ju me shqetësimin e tij mund ta zgjatë shtatin e vet qoftë edhenjë kubit? Atëherë, kur nuk

Lexoni më tej