Autoriteti i Fjalës, 2

Pali, shërbëtor i Jezu Krishtit… të gjithëve që janë në Romë, të dashur nga Perëndia, të thirrur si shenjtorë. (Romakëve 1:1, 7) Charles Haddon Spurgeon, tregoi historinë e

Lexoni më tej

Autoriteti i Fjalës

“Atëherë fjala e Zotit iu drejtua…” ( Zanafilla 15:4) Autoriteti në botën tonë është po aq i rëndësishëm sa edhe ushqimi i shëndetshëm dhe ajri i pastër. Kur

Lexoni më tej

Si të mbjellësh fjalën e Zotit tek fëmijët?

A mundet një fëmijë ta kuptojë realitetin e një Perëndie të padukshëm?  A mundet që një fëmijë të kuptojë shpëtimin dhe domethënien e vdekjes së Krishtit në kryq?

Lexoni më tej

5 çelësa se si të thyejmë skllavërinë nga mëkati në jetën tonë

Ja ku janë pesë çelësa se si të thyejmë skllavërinë nga mëkati në jetën tonë. Agjërimi Një mik përgjegjës Mik lutje I qëndrueshëm në Fjalë… Agjërimi Profeti Isaia,

Lexoni më tej