Fidani i përçmuar – Zoti nuk heq dorë kurrë.

Fidani i përçmuar Atë më pëlqen ta quaj “fshati i ullinjve”. Ishte viti 2010 kur ullinjtë filluan të mbushnin ato kodra. Normalisht u mbollën si fidanë dhe u

Lexoni më tej