Këndvështrimi biblik!

Këndvështrimi që keni për jetën do të influencojë mënyrën se si e jetoni atë. Nëse e jetoni jetën duke e parë nga këndvështrimi biblik, jeta juaj do të

Lexoni më tej

Këpucët e Krishtlindjes – Isha i zbathur dhe ju më mbathët

Këpucët e Krishtlindjes “Këpucët e Krishtlindjes” është një fushatë  nga “Media 7” dhe “Celësi Im” për të ndihmuar fëmijët në nevojë por ne kemi nevojë që edhe ju

Lexoni më tej

Dita e babait

Në vitin 19 Qershor  1910, u festua për herë të parë dita e babait, në Spokane, Washington, nga Sonora Smart Dodd. Babai i saj, një veteran lufte William

Lexoni më tej