Kur ke bërë gjithçka di të bësh

Vajza e adoptuar e Patit, ishte e ëmbël dhe e urtë. Kur u rrit, ajo filloi të rebelohej. Një ditë Pati u ndie vërtetë shumë keq. Ajo u

Lexoni më tej

Prindërimi, përtej detyrës!

Balancimi i nevojave e kërkesave me të cilat përballen prinderit nuk është aspak i lehtë. Të gjithë prindërit ndihen të stresuar herë pas here. Në mëndjen e një

Lexoni më tej

Më fal

Disa përvoja ngelin në mendje  gjithë jetën.  Një nga to,  më kujtohet prej fëmijërisë. I ktheva fjalën nënës sime.  Ajo më goditi me shuplakë. Unë  u shtanga, sepse

Lexoni më tej

Edhe fëmijët kanë nevojë për inkurajim!

Nëna po shihte të birin teksa zvarritej përtokë. Me sa dukej, nuk ishte aspak në humor. Ajo mendoi  ta inkurajonte. Kështu i erdhi një ide. Mori një fletore

Lexoni më tej

Nevoja jonë për Perëndinë!

“Zoti i tha Moisiut: «Ja, unë do të bëj që të bjerë manë mbi ju nga qielli; dhe populli do të dalë çdo ditë për të mbledhur racionin

Lexoni më tej

Nuk ka martesë në Parajsë?

Një grup burrash shkuan tek Jezusi. Ata i parashtruan Atij një rast. Një grua ishte martuar shtatë herë. Ajo kishte jetuar më gjatë se të gjithë bashkëshortët e

Lexoni më tej

Vendos të ngrihesh

Ne programin “Zgjohu Pozitiv”, ne Radio 7 ishte e ftuar Bona Miekley, Koordinatore e MOPS në Europën Mesdhetare. MOPS është një program për nënat me fëmijë parashkollorë nga

Lexoni më tej

Rifillimi i shkollës në kohë pandemie

Për shkak të situatës së pandemisë, ky vit i ri shkollor ka nisur ndryshe nga herët e tjera. Procesi mësimor po zhvillohet me rregulla të reja dhe në

Lexoni më tej

Ndihmo fëmijët të gjejnë thirrjen e tyre

Detyra e çdo prindi është ta drejtoj fëmijët e tij në planin që Zoti ka për ta, bazuar në veçantitë e tyre si fëmijë të Perëndisë. Lexoni disa

Lexoni më tej

Këpucët e Krishtlindjes – Isha i zbathur dhe ju më mbathët

Këpucët e Krishtlindjes “Këpucët e Krishtlindjes” është një fushatë  nga “Media 7” dhe “Celësi Im” për të ndihmuar fëmijët në nevojë por ne kemi nevojë që edhe ju

Lexoni më tej