Jeta e shpejtë – 5 arsye përse duhet ta ulësh ritmin

Jeta e shpejtë! Në vitin 1967, ekspertët e menaxhimit të kohës dërguan një raport në Senatin e SHBA. Këta ekspertë besonin se risitë teknologjike, satelitët, dhe robotët do

Lexoni më tej

Interneti dhe fëmijët / adoleshentët

Interneti mbush sot 50 vjeç. Interneti mbush sot 50 vjeç. Ishte në fakt 29 tetori 1969 kur u krye transmetimi i një pakete të parë të të dhënave

Lexoni më tej

Sekretet e familjeve të lumtura

Bruce Feiler, autore e Sekretet e familjeve të lumtura, ndan disa sugjerime për prindërimin. Prindërimi është i rëndësishëm sepse kontribuon tek e arshmja e shoqerisë për aq kohë

Lexoni më tej

Si t’i bësh pushimet verore të paharrueshme?

Ndonjëherë pushimet mund të duken dërrmuese por mba mend që qëllimi është të kënaqesh dhe të kalosh kohë të paharrueshme. Ja se si mund ta bëni këtë.  😀

Lexoni më tej

Darkat në familje

Duket se darkave tradicionale në familje u është dhënë lamtumira prej kohësh. Por le të shohim pak si duket një darkë në familje sot. Nëse flasim për ditët

Lexoni më tej