Mënyra e vetme për t’u kuptuar me njëri – tjetrin në kohë të vështira!

Po secilit nga ne iu dha hiri sipas masës së dhuntisë së Krishtit.–Efesianëve 4:7 E keni vënë re që gjatë krizave, marrëdhëniet tensionohen ose bëhen të vështira? Në

Lexoni më tej

Më fal

Disa përvoja ngelin në mendje  gjithë jetën.  Një nga to,  më kujtohet prej fëmijërisë. I ktheva fjalën nënës sime.  Ajo më goditi me shuplakë. Unë  u shtanga, sepse

Lexoni më tej

Si të mund të ripajtohemi sërish?

Sepse Atit i pëlqeu që në të të banojë e gjithë plotësia, dhe, duke bërë paqen me anë të gjakut të kryqit të tij, duke fituar pas, me

Lexoni më tej

Si të pranosh faljen e Perëndisë?

A i shërbeni Perëndisë, apo ndjenjave tuaja? Tani, kjo mund të duket si një pyetje e çuditshme për një besimtar, por në të vërtetë, nuk është. Më lejoni

Lexoni më tej