Udhëtimi i besimit!

Dhe besimi është siguria e gjërave që shpresohen, tregim i gjërave që nuk shihen. Hebrenjtë 11:1 Shumë pak fjalë në gjuhën angleze, kanë kaq shumë kuptime të ndryshme

Lexoni më tej

Fakte rreth Ringjalljes së Jezusit

Ne i imagjinojmë mbretërit si udhëheqës të fuqishëm, të mençur dhe të drejtë. Ata kanë pasuri, kanë autoritet dhe ndikim. Megjithatë, nga çdo mbret në histori, askush nuk

Lexoni më tej

Fakte interesante biblike

Ja ku janë 7 fakte të mahnitshme apo të pazakonta rreth Biblës të cilat mund të mos i dish. Libri i Isaias dhe Bibla Tre gjuhë, 1.600 vite

Lexoni më tej

Fakte mbi trurin

A e di se truri….. Bebet humbasin gjysmën e neuroneve Bebet humbasin gjysmën e neuroneve të tyre kur lindin. Është vlerësuar se një fëmijë humb rreth gjysmën e

Lexoni më tej

Një vështrim mbi botën

Gjermanët i vlerësojnë shumë familjet e tyre dhe sidomos të Dielave, ata përkushtohen për të kaluar kohë me të dashurit e zemrës. Shpesh fundjavës rrugët janë të zbrazura,

Lexoni më tej