Fakte interesante biblike

Ja ku janë 7 fakte të mahnitshme apo të pazakonta rreth Biblës të cilat mund të mos i dish. Libri i Isaias dhe Bibla Tre gjuhë, 1.600 vite

Lexoni më tej

Fakte interesante mbi universitetet

Shkalla më e lartë e martesave midis studentëve në të njëjtin universitet në Britani, është në universitetin Durham, rreth 72 %. Universiteti i Virxhinias ofron një klasë për

Lexoni më tej