Fuqia transformuese

Kur e kuptojmë plotësisht fuqinë transformuese të së Vërtetës së Zotit, fillojmë të kuptojmë se sa larg është bota nga Zoti. Pali paralajmëron: ” Sepse zemërimi i Perëndisë

Lexoni më tej

E vërteta do të triumfojë

Nga çfarë keni frikë? Mund të keni frikë të vazhdueshme, të tillë si frikë si frika e braktisjes, dështimit ose refuzimit. Mund tu lindin dhe frikëra të reja

Lexoni më tej

Frika

Isaia 8:13. Zotin e ushtrive, atë duhet të shenjtëroni. Ai të jetë frika juaj, tmerri juaj. Kjo profeci nga Isaia iu drejtua një populli që u tundua të

Lexoni më tej

Depresioni

Ke larguar nga unë miqtë dhe të njohurit e mi; miku im më i ngushtë është errësira. Psalmi 88:18 Ditët e errëta të Dhjetorit mund të jenë një

Lexoni më tej

Ndriço Dritën

Lajmi i mirë i shpëtimit mund të sjellë dritë në errësirën e jetës së një personi.2 Korintasve 4:1-6 Mendoni pak për dritën dhe errësirën dhe mënyrën se si

Lexoni më tej

Kampionët e vërtetë luten në errësirë

Prova e vërtetë e karakterit tonë nuk matet nga veprimet që bëjmë dhe as nga qëndrimet që paraqesim kur jemi në “skenë” dhe dritat ndriçojnë mbi ne. Prova

Lexoni më tej