Lavdi Perëndisë që është e premte | Pashka 2020

Lavdi Perëndisë që është e premte Nga Liz Curtis Higgs “Por i pëlqeu Zotit ta rrihte dhe ta bënte të vuante. Duke ofruar jetën e tij si flijim

Lexoni më tej