Sot është dita!

Në kohë të pranueshme unë të dëgjova dhe në ditë shpëtimi të ndihmova. 2 Korintasve 6:2 Për shumë vite C. S. Ljuis, profesori i ndjerë i letërsisë angleze në

Lexoni më tej

Të lidhësh të fortin!

Megjithatë mos u gëzoni për këtë se po ju nënshtrohen frymërat, por gëzohuni më shumë se emrat tuaj janë shkruar në qiej.  Luka 10:20 Kur Jezusi u akuzua nga

Lexoni më tej

Pyetje për një Perëndi Sovran

Gjërat e fshehta i përkasin Zotit, Perëndisë tonë, por gjërat e shfaqura janë për ne dhe për bijtë tanë përgjithnjë, me qëllim që të zbatojmë tërë fjalët e

Lexoni më tej

Tragjeditë dhe Perëndia

Zoti është i dhembshur dhe mëshirëplotë, i ngadalshëm në zemërim dhe i madh në mirësi. Psalmi 145:8 Isha rreth të 20-ave kur shkova në spital për të vizituar

Lexoni më tej

Të kesh një qëllim!

Kështu Perëndia krijoi njeriun sipas shëmbëlltyrës së vet, sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë e krijoi.- Zanafilla 1:27 Në një takim në rrugë që u mbajt nga grupi Salvation Army,

Lexoni më tej

Të mos kapemi pas problemeve!

Ja, ai do të më vrasë, nuk kam më shpresë; sidoqoftë, do ta mbroj para tij qëndrimin tim. Jobi 13:15 Kjo është historia e një alpinisti i cili

Lexoni më tej

Suksesi dhe kultura jonë!

Jo se unë tashmë e fitova çmimin ose jam bërë i përsosur, por po e ndjek prapa se mos e kap, sepse edhe unë u kapa nga Jezu

Lexoni më tej

Të përballosh dështimin!

Ky libër i ligjit mos u ndaftë kurrë nga goja jote, por mendohu për të ditë e natë, duke kërkuar të veprosh sipas të gjitha atyre që janë

Lexoni më tej

Suksesi dhe kultura jonë!

Jo se unë tashmë e fitova çmimin ose jam bërë i përsosur, por po e ndjek prapa se mos e kap, sepse edhe unë u kapa nga Jezu

Lexoni më tej

Të shmangësh tundimin

Ai, pra, që di të bëjë të mirë edhe nuk e bën, atij i është mëkat. Jakobi 4:17 Sa shpesh e keni dëgjuar frazën: “Ai thjesht nuk mund

Lexoni më tej