Si të kthejmë një ditë të keqe në një ditë të mirë – nga Joyce Meyer

Me siguri ke dëgjuar njerëzit të thonë ose mund ta kesh thënë dhe vetë se, “E sotmja është një ditë e keqe.” Ndoshta tubacionet e kuzhinës janë bllokuar, shefi

Lexoni më tej