E tashmja

Shikoni, unë vë sot para jush bekimin dhe mallkimin; bekimin në rast se u bindeni urdhërimeve të Zotit, Perëndisë tuaj, që sot ju përcaktoj; mallkimin, në rast se

Lexoni më tej

Sot është Dita e parë

“Sot është Dita e parë e pjesës së mbetur të jetës tënde…” Për Matthew West, kjo është një stinë e re me këngë të reja të frymëzuara nga

Lexoni më tej