Fakte dhe mite mbi proteinat

1.A kanë më shumë nevojë meshkujt për proteina sesa femrat? Po, kjo është e vërtetë.  Nevoja  jote për proteinë varet nga gjinia jote, nga mosha, nga sa peshon,

Lexoni më tej

Mënyra se si po shkatërroni një vakt të shëndetshëm

Të hash shëndetshëm dhe në mënyrë të balancuar nuk është gjithmonë e lehtë, veçanërisht gjatë javës së ngarkuar të punës. Ndonëse ka disa pjata që gatuani dhe që

Lexoni më tej