Dekurajimi

Si ishte dita jote? Ka qenë e vështirë? Je ndjerë i shkurajuar? Shumë prej njerëzve që gjenden në Bibël, kanë pasur ditë të tilla.  Ata madje kanë menduar

Read More

Thirrje për lutje nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë

Një thirrje për lutje nga VUSH për ju motra dhe vëllezër në Krishtin Jezus! Ne e dimë se sa shumë nevojë kemi për prezencën e Jezusin në Shqipëri

Read More

Numëroj Çdo Bekim

[boxes] [box_1_3] “Ti ishe atje në luginën e hijeve Ti ishe atje në thellësinë e pikëllimit Ti je forca ime, shpresa për të nesërmen jam i bekuar përtej

Read More

Simptomat e dobësisë nervore

Mjaft personazhe të njohur kanë humbur kontrollin dhe kanë përfunduar në spital për shkak se nuk kanë mundur të durojnë më ngarkesën nervore.  Por çfarë do të thotë

Read More

Një mik bie në depresion

Nëse miku yt nuk po t’i kthen më mesazhet, vazhdon të anulojë takimet, apo duket se është zhdukur nga ky planet pa lënë asnjë gjurmë, ndoshta duhet të

Read More