Stinët Ndryshojnë

Ai ndryshon kohërat dhe stinët, (DANIELI 2:21) Vite më parë, kisha një punë të mirë si pjesë e stafit të kishës. Kisha një shërbesë që lulëzonte, një pagesë

Lexoni më tej

Fillo të dorëzohesh

Bashkë me vajzën time ishim ulur në sallon dhe po bisedonim-  mendoj se ka qenë rreth 13 vjeç në atë kohë. Duke marrë një qëndrim disi rebel, ajo

Lexoni më tej

Rachel Jupin – Mësuesja që i dëgjonte nxënësit e saj…

Fëmijëria e Rachel Jupin Jeta ishte çdo gjë tjetër, përveçse e lehtë për Rejçëllin, e rritur në një familje të varfër. Kur ishte vetëm 9 vjeçe, babai i

Lexoni më tej