Premtimi i dashurisë

Pavarësisht se sa vepra të mira kemi bërë ose se sa gabime, dashuria e Zotit për ne mbetet e njëjtë. Zoti na do. Është një realitet i mrekullueshëm,

Lexoni më tej

Jeta jonë e të menduarit

Ndryshimi i vërtetë fillon me Frymën e Shenjtë që transformon zemrën dhe mendimet tona. 1 Korintasve 2:11-16 Perëndia i thërret fëmijët e Tij të bëjnë jetë të shenjtë.

Lexoni më tej

Larg apo afër

Isaia 7:14. “Prandaj vet Zoti do t’ju japë një shenjë: Ja, e virgjëra do të mbetet me barrë dhe do të lindë një fëmijë të cilin do ta

Lexoni më tej

Oh, sa do të dua

Richard Abanes, shkroi një këngë të mrekullueshme. Ai e  kompozoi atë  për t’u kënduar nëceremoni martesore. Refreni është kështu, “Unë do të nderoj, do të ngushëlloj, do të

Lexoni më tej

Dashuri supreme

Gjithçka bëjmë për Zotin nëse nuk e bëjmë  me dashuri nuk kanë vlerë për asgjë. 1 Korintasve 13:1-7 Shkrimi i sotëm njihet zakonisht si kapitulli i dashurisë. Është

Lexoni më tej

Shumë dashuri?

“ Ju, burra, t`i doni gratë tuaja, sikurse edhe Krishti ka dashur kishën dhe e ka dhënë veten e vet për të,” shkroi apostulli Pal. ( Efesianët 5:25)

Lexoni më tej

Si të pranosh faljen e Perëndisë?

A i shërbeni Perëndisë, apo ndjenjave tuaja? Tani, kjo mund të duket si një pyetje e çuditshme për një besimtar, por në të vërtetë, nuk është. Më lejoni

Lexoni më tej

Të marrësh qortim

Zbulesa 3:19: Jezusi thotë: “Unë të gjithë ata që i dua i qortoj dhe i ndëshkoj; prandaj ji i zellshëm dhe pendohu.”. Kur i lexon këta dy kapituj,

Lexoni më tej

Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash

  Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash Nga Michael Youssef Kjo nuk është një kohë për mesazhe të thjeshta dhe që të bëjnë të ndihesh mirë. Këto

Lexoni më tej

Jon Bon Jovi hap restorante për njerëzit në nevojë

“Thyej ciklin e varfërisë, urisë, dhe mungesës së strehës” Rrokeri amerikan Jon Bon Jovi hap restorante ku njerëzit në nevojë mund të ushqehen falas. Këngëtari kryesor i bandës

Lexoni më tej