Mund të keni paqe edhe pa e ditur të ardhmen!

Doktor Glen Bëris tregon për një rast kur ndaloi pranë një kioske në aeroport dhe vëmendja e tij u tërhoq nga një palë kufje të shtrenjta që mblidheshin

Lexoni më tej

Vraponi tek Perëndia për ngushëllim!

Pasi u lind nipi ynë, Kristiani, unë i dhashë nënës së tij, Sherilit, një rrobë të butë. Sidoqoftë, brenda pak muajve Kristiani kishte vendosur që rroba e saj

Lexoni më tej

Të presësh në Zotin!

Disa njerëz thonë: “Të gjitha rrugët të çojnë te Perëndia, ndaj nuk ka rëndësi se cilën fe ndjek për sa kohë që je duke kërkuar Zotin.”. Por një

Lexoni më tej

Dashuria e parë

Benjamin Franklin ka thënë dikur, “Mbaji sytë hapur mirë përpara martesës, e gjysmë të mbyllur pas saj!” Nuk është ide e keqe. Duket se shumë njerëz përpara se

Lexoni më tej

Nevoja për të ditur

Lynn shkruan: “Nuk  mbaj mend se kur humba ndikimin tek fëmijët e mi. Kur ata u bënë adoleshentë, nisa të kisha vështirësi të qëndroja bashkë me ta në

Lexoni më tej

I stresuar

Jo shumë kohë më parë isha në një udhëtim me avion. Gruaja që ishte ulur afër meje po lexonte. Teksa vështroja librin, lexova “Ul  tolerancën ndaj stresit.” Qesha 

Lexoni më tej

Ecni hap pas hapi me Perëndinë!

Shoqja ime Sonja Goodson shkroi në faqen e saj në Facebook: “Kam ecur nëpër ura që nuk kam qënë kurrë. . . . Oh, Sonja, edhe unë! Dhe

Lexoni më tej

Çfarë të bëj tjetër?

“Bëj diçka tjetër” ishte këshilla që autorja Elisabeth Elliot i dha vajzës së saj, Valeria, kur po fliste në telefon me të, një mëngjes kur ajo ndihej e

Lexoni më tej

Të ndash mesazhin e ungjillit anembanë botës!

Në vitin 2001, Karlota pësoi një goditje të rëndë në tru, goditje që rezultoi në humbjen e jo vetëm të folurit por edhe në paralizimin e këmbëve dhe

Lexoni më tej

Thesaret e sprovave!

Lutja e një personi që është duke kaluar kohë shumë të vështira është përdorur nga Margaret Becker dhe Keith Getty ,si tekst kënge. Ja dhe refreni: Jezus, pranë 

Lexoni më tej